Za medije

 

LASERSKI RAZREZ VSEH VRST PLOČEVIN

V podjetju KIT Žižki d.o.o. smo nabavili laser za razrez pločevin znamke TRUMPF TRUMATIC L 3030, ki je najnovejša tehnologija na področju razreza pločevin, ter z njim začeli opravljati storitve, t.j. razrez različnih vrst materialov. Stroj deluje na principu "leteče optike", kar pomeni, da je rezalna površina statična, laser pa se premika po njej. To nam omogoča visoke hitrosti rezanja ne glede na težo materiala. Laserski razrez nam pri obdelavi pločevin zmanjša proizvodne stroške, obdelovanec pa je čistejši in ne zahteva dodatne obdelave. Z laserjem lahko izdelamo razne izdelke v dvodimenzionalni obliki.

Kljub temu, da je osnovna funkcija laserja rezanje, pa njegove možnosti uporabe in zmožnosti delovanja segajo še mnogo dlje. L 3030 je uporaben tudi za: graviranje, označevanje delov za identifikacijo in procesiranje krojnih slojev.

Kar pa je najpomembneje, tehnologija omogoča hitro, enostavno in cenovno ugodno rešitev za vaš naročeni izdelek. Storitev je opravljena kvalitetno, na naš email naslov pošljite načrt v DWG ali DXF formatu, pripravimo ponudbo za vaš naročeni izdelek, sledi program za laserski razrez.

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane