Skladiščna oprema

 

Skladišče raste skupaj s podjetjem. Z leti je potrebno vedno več prostora. Sistematično shranjevanje prihrani čas pri vsakdanjem delu, kar je osnova za učinkovito upravljanje z materiali. Podjetje KIT Žižki je razvilo sistemske rešitve za skladišča, ki jih je mogoče individualno konfigurirati v skladu z zahtevami podjetja, jih po potrebi razširiti in celo povezati, da lahko pregledno shranjujemo. V katerem koli podjetju - ne glede na velikost, panogo ali delovno področje.

Skladiščna oprema KIT obsega široko ponudbo regalnih in skladiščnih sistemov, podestnih konstrukcij in samonosilnih skladišč za palete, zaboje, regalne police, kartonske škatle, gume in dolgi tovor. S široko ponudbo različne skladiščne opreme po meri, oblikujemo in optimiziramo učinkovitost celotnega materialnega toka.

Oprema za skladišča

Skladiščna oprema KIT je izdelana iz kakovostne jeklene pločevine različne debeline. Elementi regalov so lahko lakirani z visoko kakovostnimi barvami po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Lahko izberete tudi izvedbo regalov, ki so vroče cinkani.


S sistemom zatikanja se nosilci polic na regalih lahko poljubno premikajo po višini, brez vijačenja. Pri izbiri polnila za police regalov imamo na voljo široko paleto različnih materialov in različnih izvedb, odvisno od vaših potreb in zahtev.

S skladiščnimi sistemi KIT lahko vaše skladišče enostavno kadar koli dopolnite, dodate odlagalna mesta, regale ali naredite nadgradnjo s podestom, saj nudimo dodatne elemente že več kot 25 let.

Oprema za skladišča

Poljubno sestavljanje in postavitev

Vsakemu projektu se posebej posvetimo. Elemente prilagodimo vašim potrebam, saj skladiščno opremo izdelamo po vaših željah in načrtih. Skladiščno opremo lahko poljubno sestavljate in izbirate med različnimi izdelki primernimi za vaše potrebe skladiščenja. Ker smo proizvodno podjetje, vedno najdemo pravo rešitev za vas.

Skladiščite varno

Pri projektiranju in prilagoditvi skladiščne opreme vedno postavimo na prvo mesto varnost zaposlenih pri delu in varnost blaga, ki ga boste shranjevali na policah. Zato tudi v proizvodnji uporabljamo najboljšo jekleno pločevino in tehnološko napredni postopek izdelave regalov.


Velika oprema skladiščne opreme

Z vami že od projektiranja naprej

Danes je pomembno načrtovati pravilno postavitev skladiščne opreme že pred gradnjo proizvodnih oz. skladiščnih prostor. Zato velikokrat sodelujemo z arhitekti in projektanti od samega projektiranja naprej. Zaradi modernih načinov gradnje (talno ogrevanje, skritih elektro in strojnih inštalacij) vam lahko svetujemo, kako pravilno in s čim večjim izkoristkom postaviti skladiščno opremo. Z veseljem vam bomo izdelali projektne načrte ter vam jih predstavili v 3D modelih.

V podjetju KIT Žižki vam ponujamo pestro izbiro po meri izdelane visokokakovostne skladiščne opreme, ki bo poskrbela za sistemsko oblikovano in optimizirano delovanje vašega podjetja. Naša ponudba obsega po meri izdelane, skladiščne regale, mini KIT regale, konzolne regale, paletne regale, palete za skladiščenje gum, podestne konstrukcije ipd. Vsi naši izdelki zagotavljajo visoko nosilnost, saj ponujamo nosilce različnih polnjenj. Prav tako smo razvili več možnih varoval, ki varujejo vaše blago pred padanjem. 

Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija skladiščne opreme

Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema

Našo opremo za skladišča uporabljajo:

Hella logo
Akrapovič logo
Lek logo
Carthago logo
Castellana logo
Galex logo
Gmt logo
Ino logo
Kema logo
Mycron logo
Pomgrad logo
Silco logo
Studio Moderna logo
Spar logo
Tomplast logo
Transfelix logo
Ukc logo
Vanden logo
Viris logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane