Garderobne omare

 

Če opremljate poslovne prostore, trgovino ali športni objekt, potem ste prišli na pravo mesto. Kovinske garderobne omare KIT pripeljejo red v skupne prostore in garderobe ter imajo številne prednosti v primerjavi s klasičnim lesenim pohištvom. Barvnih kombinacij omar je nešteto, njihovo vzdrževanje je enostavno in imajo dolgo življenjsko dobo.

Garderobne omare KIT

Kovinske garderobne omare KIT so primerne za podjetja, bolnišnice, trgovine, lokale, športne objekte in šole ter tudi stanovanjske objekte in kleti. 

Izdelujemo različne tipe garderobnih omar, tako, da se za vsako priložnost najde prava garderobna omara.

Zagotavljamo visoko kakovostne omare z dolgoletno tradicijo, ki so izdelane v Sloveniji.

Garderobne omare - primer gasilske omare

Kakovostne kovinske omare

Naše garderobne omare so izdelane iz kakovostnih materialov in v sodobno urejeni lastni proizvodnji. So v celoti varjene - močne izvedbe in elegantnega videza. S skritimi tečaji za vrata so linije čiste in omare enostavne za čiščenje. V celoti so lakirane z visoko kakovostnimi barvami. Zagotovljena je dolga življenjska doba in več kot 20-letna garancija za dobavo nadomestnih oz. rezervnih delov.

Varnost je na prvem mestu

Vse omare imajo montirane cilindrične ključavnice. Izbirate lahko med tremi različnimi tipi ključavnic. Cilindrična ključavnica na ključ, cilindrična ključavnica na šifro in cilindrična ključavnica na obešanko. Vse ključavnice imajo možnost CENTRALNEGA ključa, ki odklepa vse ključavnice.

Ključavnice za garderobne omare

Dodatna oprema za garderobne omare

Garderobne omare za podjetja vam lahko opremimo tudi z garderobnimi klopmi (z obešalniki ali brez). Vsekakor pa je na voljo dodatna oprema kot je poševni vrh omare, kovinski podstavek omare, obesna kljukica, sedežni podstavek oz klop, viseča pregradna stena ipd.

Po vaši želji sestavimo poljubne garderobne omare s poljubnim številom polic, dodatno opremo, barvnimi kombinacijami in tako praktično izkoristimo vsak še tako majhen prostor.

Referenčna galerija garderobnih omar

Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare
Garderobne omare z več prekti
Garderobne omare z več prekti

Naše garderobne omare uporabljajo:

Elan logo
Špar logo
Pomgrad logo
Dana logo
Fakulteta za šport Ljublana logo
UKC Maribor logo
Automatic Servis logo
UKC Ljubljana logo
Perutnina Ptuja logo
Petrol logo
Lek logo
Žito logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane