O podjetju

 

Začetki obratovalnice "KIT" segajo v leto 1990 ko je bila registrirana proizvodna dejavnost samostojnega podjetnika Štefana Tibauta iz Žižkov. Kratica "KIT" pomeni Kovinski Izdelki Tibaut.

Po upokojitvi podjetnika Štefana Tibauta je podjetje prevzel Anton Cigan in ga vodil deset let kot samostojni podjetnik, v letu 2008 pa je bila ustanovljena družba KIT Žižki, proizvodnja kovinske opreme d.o.o.. Ustanovitelja in direktorja družbe KIT Žižki d.o.o., sta Anton Cigan in Peter Tibaut.

Začetna proizvodnja so bili bolj preprosti in nezahtevni izdelki. Z vse večjim povpraševanjem po naših izdelkih smo povečali  število zaposlenih in tudi proizvodne prostore. Danes naša proizvodnja šteje 15 zaposlenih. 

Z rastjo proizvodnje smo nabavili tudi strojno opremo in posodabljali proizvodnje procese ter se prilagajali vse večjim zahtevam trga po kvalitetnih izdelkih.

Razvoju novih izdelkov posvečamo veliko pozornosti saj smo prešli od enostavnih izdelkov, ki smo jih izdelovali v začetku, na sedanjo proizvodnjo, ki je zahtevnejša, tako v znanju kot tudi tehnični opremljenosti proizvodnje.

Proizvodni program zajema širok asortiman izdelkov, kar kupcem omogoča bogato izbiro pri opremljanju vaših zasebnih ali poslovnih prostorov. Z našimi izdelki si opremite shrambo ali kotiček v garaži za drobno orodje. 

Če se ukvarjate s poslovno dejavnostjo, vam z opremo KIT ne bo težko opremiti prostor za trgovinsko dejavnost ali skladiščne prostore vseh vrst. Tudi arhivske omare ali police se lepo podajo v prostor, ki ga želite opremiti. Garderobne omarice raznih oblik in dimenzij polnijo garderobe mnogih šol, ustanov, zavodov in podjetij.

Bronasti ceh 2006
Bronasti ceh 2006 - dokaz kakovosti in tržne inovativnosti
Izdelki in storitve slovenskega izvora SQ
Izdelki in storitve slovenskega izvora "SQ"
Bronasti ceh 2007
Bronasti ceh 2007 - dokaz kakovosti in tržne inovativnosti

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane