Snežni plug za viličar

 

Želite biti fleksibilni tudi v zimskem času, ko led in debela snežna odeja pokrijeta vaše dvorišče? Potem je tale snežni plug za viličar popolna dodatna oprema za vaše potrebe. Snežni plug serije SP150 in SP200 je univerzalni plug za vse vrste viličarjev (elektro, dizel in plin) za čiščenje snega v vseh pogojih. Njegova specifičnost je močna konstrukcijska izvedba, ter spodaj pod plugom vulkanska guma, po kateri plug drsi.

Snežni plug za viličar

Izjemno robusten snežni plug je zaradi različnih dimenzij primeren za čiščenje ozkih pločnikov do ogromnih parkov, parkirišč ali dvorišč.

Posebnost snežnega pluga je v tem, da spodnja vulkanska guma preprečuje poškodovanje dvorišča. Tako lahko odstranimo sneg iz pločnikov, parkirišč, dvorišč in povsod tam, kjer je dovolj prostora za manevriranje z viličarjem.

Snežni plug za viličar v različnih barvah

Enostavna montaža pluga

Montaža snežnega pluga je zelo enostavna, saj se le-ta nasadi na vilice viličarja in se privije z enim vijakom na vsaki vilici. S pomočjo enostavnega sistema si lahko spremenite kot pluga in izbirate med tremi koti na vsako stran viličarja, torej levo ali desno lahko kot nastavite na 0°, 10° in 20 °

Več vrst v večih barvah

Izdelujemo dve seriji snežnih plugov serija SP150, širine 1500 mm in serija SP200, širine 2000 mm. Plug je lakiran z visokokakovostnimi barvami v eni ali dveh barvnih kombinacijah s svetlo sivo barvo (RAL 7035), oranžno barvo (RAL 2004), rdečo barvo (RAL 3020) ali črno barvo (RAL 9011). Na vašo željo pa je plug lahko lakiran po barvni karti RAL.

Snežni plug za viličar na voljo v različnih širinah
Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija snežnega pluga

Snežni plug za viličarja
Snežni plug za viličarja
Snežni plug za viličarja
Snežni plug za viličarja
Snežni plug za viličarja
Snežni plug za viličarja

Naše snežne pluge uporabljajo:

Merkur logo
Chemoplast logo
I-H&S logo
Provent logo
Poljka trans logo
Gorenje logo
PIGO logo
Gmt logo
EPLAS logo
Metaling logo
Dami storitve logo
Elektromaterial Lendava logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane