Garderobne omare s pregradno steno

 

Poleg klasičnih garderobnih omar so na voljo tudi garderobne omare, ki so opremljene s pregradno ločevalno steno - HACCP sistem. To omogoča prilagoditev notranjosti glede na potrebe uporabnikov in optimalno prilagoditev rešitev shranjevanja. Možna je kombinacija klasičnih garderobnih omar in garderobnih omar s pregradno steno.

Garderobne omare s pregradno steno

Kovinske garderobne omare s pregradno steno so idealna rešitev za ločevanje civilne in delovne obleke. Omare s pregradno steno smo sprva razvili za zagotavljanje higiene v prehrambeni industriji, ki jo zahteva standard HACCP. Sedaj naše omare s pregradno steno uporabljajo tudi v proizvodnih podjetjih in ustanovah, saj je tako za enimi vrati ločena delovna obleka od osebne.

Možnost kombiniranja klasičnih garderobnih omar s premično pregradno steno in garderobnih omar s fiksno pregradno steno. Zagotavljamo visoko kakovostne omare z dolgoletno tradicijo izdelane v Sloveniji.

Pregradne stene v garderobnih omaricah

KAKOVOSTNA IZDELAVA

Naše garderobne omare so izdelane iz kakovostnih materialov in v sodobno urejeni lastni proizvodnji. So v celoti varjene - močne izvedbe in elegantnega videza. S skritimi tečaji za vrata so linije čiste in omare enostavne za čiščenje. V celoti so lakirane z visoko kakovostnimi barvami. Zagotavljamo dolgo življenjsko dobo in več kot 20-let garancije za dobavo nadomestnih oz. rezervnih delov.

Varnost je na prvem mestu

Vse omare imajo montirane cilindrične ključavnice. Izbirate lahko med tremi različnimi tipi ključavnic. Cilindrična ključavnica na ključ, cilindrična ključavnica na šifro in cilindrična ključavnica na obešanko. Vse ključavnice imajo možnost CENTRALNEGA ključa, ki odklepa vse ključavnice. 

Ključavnice v garderobnih omarah

Dodatna oprema za garderobne omare

Vašo garderobo lahko opremimo tudi z garderobnimi klopmi z obešalniki ali brez. Vsekakor pa je na voljo dodatna oprema kot je poševni vrh omare, kovinski podstavek omare, obesna kljukica, sedežni podstavek oz klop, viseča pregradna stena ipd.

Po vaši želji sestavimo poljubne garderobne omare s poljubnim številom polic, dodatno opremo, barvnimi kombinacijami in tako praktično izkoristimo vsak še tako majhen prostor.

Garderobna omara s pregradno steno
naziv artikla dimenzija (h × g × d) v mm št. vrat št. polic barva barva vrat
G.O. 180.50.30_E1 [PR] h 1800 × g 500 × d 300 mm 1 1 RAL 7035 RAL 3020 ali po izboru
G.O. 180.50.40_E1 [PR] h 1800 × g 500 × d 400 mm 1 1 RAL 7035 RAL 3020 ali po izboru
G.O. 180.50.58_D2 [PR] h 1800 × g 500 × d 580 mm 2 1 RAL 7035 RAL 3020 ali po izboru
G.O. 180.50.78_D2 [PR] h 1800 × g 500 × d 780 mm 2 1 RAL 7035 RAL 3020 ali po izboru
Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija garderobnih omar s pregradno steno

Garderobne omare s pregradno steno
Garderobne omare s pregradno steno
Garderobne omare s pregradno steno
Garderobne omare s pregradno steno
Garderobne omare s pregradno steno
Garderobne omare s pregradno steno

Naše garderobne omare s pregradno steno uporabljajo:

Splošna bolnišnica Novo Mesto logo
Splošna bolnišnica Trbovlje logo
Mariborska Livarna Maribor logo
OMCO logo
Saubermacher Slovenija logo
Žito logo
Revoz logo
Elan logo
Perutnina Ptuja logo
Luka Koper logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane