Konzolni regali

 

Tudi pri konzolnih regalih obstaja vodilno načelo: prihranite stroške skladiščenja z optimalno izrabo prostora. Na konzolnih regalih lahko shranite blago, ki je zelo dolgo in/ali zelo težko. Konzolni skladiščni regali KIT so samostoječi, preprosti ter robustni regali za skladiščenje dolgega blaga na profilnih konzolah.

Konzolni regal

Konzolni regali KIT so izdelani iz najkvalitetnejših profilov. Montaža je na sistem vijačenja ali zatikanja, ročice lahko poljubno prestavljate po višini v naprej določenem razmiku. Elementi regalov so lahko lakirani z visoko kvalitetnimi barvami po barvni karti RAL, lahko so v vroče cinkani izvedbi ali kombinaciji cinkanja in barvanja.

Prednost konzolnih regalov KIT je kakovostna izdelava ter hitra in enostavna montaža regalov.

Varovalni sitem pred odkotaljenjem

različni varovalni sistemi

Varovalne sisteme izdelujemo po meri in potrebah naročnika. Ročice lahko imajo različne varovalne sisteme (varovalna kapica ali eno in več natičnih varoval pred kotaljenjem) ipd.

Velika izbira za vse vrste blaga

Konzolne regale KIT vedno izdelujemo po meri, torej po željah in potrebah naročnika. Tako vam lahko izdelamo konzolni regal za lažja bremena, srednja težka bremena ali izredno težka bremena. Izdelamo vam konzolni regal s streho, regal s poševnimi rokami, enostranski ali dvostranski. Nosilnosti ter dimenzije regala prilagodimo vrsti skladiščenega blaga.

S svojim 30-letnim delovanjem jamčimo za kakovost in možnost dokupa istega tipa regalov ali dodatnih odlagalnih mest še vrsto let po nakupu.


Detajl konzolnega regala za shranjevanje profilov

Velika izbira skladiščne opreme

Za vsako blago, za vsak namen, za vsako nosilnost vam v podjetju KIT Žižki ponujamo pestro izbiro po meri izdelane visokokakovostne skladiščne opreme, ki bo poskrbela za sistemsko oblikovano in optimizirano delovanje vašega podjetja. 

Vsi naši izdelki zagotavljajo visoko kvalitetno izdelavo, saj smo na trgu prisotni že 30 let. Zagotavljamo dolgo življenjsko dobo in več kot 20-let garancije za dobavo elementov oz. rezervnih delov. Zato je prava izbira Skladiščna oprema KIT.

Konzolni regali so na voljo v različnih velikostih
konzolni regali KR dimenzije v mm barva regalov obremenitev ročice
višina stebra_KR 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 in 6000 mm barvano ali vroči cink. 150 - 500 kg
globina ročice_KR 600, 700, 800, 900, 1000, 1250 in 1500 mm barvano ali vroči cink. 150 - 500 kg
osni razmak med stebri_KR 1000, 1250 in 1500 mm barvano ali vroči cink. 150 - 500 kg
Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija konzolnih regalov

Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema

Našo skladiščno opremo uporabljajo:

Van-Den logo
Kema logo
Monicolor logo
Ino logo
Akrapovič logo
N.C.R Ljubljana, center grafične opreme logo
Tomplast logo
Trival kompoziti logo
Carthago logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane