Paletni regali

 

V logistiki potrebujete velikost, dolgo življenjsko dobo in predvsem stabilnost. Naši paletni regali ponujajo ravno to. Manjše hale lahko odlično izkoristijo višino, večje hale je mogoče s paletnimi regali KIT enostavno razdeliti in narediti skladišče bolj pregledno. Trdno jeklo v konstrukciji zagotavlja stabilnost, ki se tudi čez leta uporabe ne zmanjša. Paletni skladiščni regali KIT so močni in robustni, primerni za skladiščenje paletnega blaga, kjer se uporabljajo čelni in regalni viličarji, ki imajo enostaven dostop do vsega blaga.

Slika paletnih regalov v skladišču

Robustni paletni regali KIT so izdelani iz najkvalitetnejše jeklene pločevine. Nosilci palet na regalu se lahko poljubno premikajo po višini v razmiku 60 mm - sistem zatikanja.
Elementi regalov so lakirani z visoko kvalitetnimi barvami po barvni karti RAL ali v vroče cinkani izvedbi, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo.

Regale izdelujemo po željah in potrebah naročnika. Zaradi izjemne prilagodljivosti se regali lahko nastavijo glede na volumen, težo in dimenzijo blaga.

Slika paletnih regalov v skladišču

V celoti varjena izvedba

Prednost paletnih regalov KIT je hitra montaža saj so stranice regalov v celoti že varjene izvedbe in ni nobenega potrebnega vijačenja pri sestavi regalov. Z varjeno konstrukcijo je izboljšana nosilnost regalov in ni potrebnega vzdrževanja v primerjavi z regali na sistem vijačenja.

Regali za palete KIT vam zagotavljajo visoko stabilnost in potrebno nosilnost. Kadar koli je možna razširitev z dodatnimi odlagalnimi mesti ali dodatnimi regali.

Polnila kot odlagalne police

Nosilci blaga so lahko polnjeni z različnimi vrstami polnil, ki nam služijo kot odlagalne police za skladiščenje nepaletiziranega blaga. Vedno pa lahko še naknadno montirate dodatne nosilce.

Slika paletnih regalov v skladišču

Različna izvedba odlagalnih polic in varoval

Paletni regali za skladiščenje paletnega blaga
Paletni regali_PR dimenzije v mm barva regalov obremenitev paletnega mesta
višina stranice_PR 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 in 6000 mm barvano ali vroči cink. 600 - 2000 kg
globina stranice_PR 750 in 1100 mm barvano ali vroči cink. 600 - 2000 kg
dolžina nosilca_PR 906, 1006, 1831, 2706 in 3006 mm barvano ali vroči cink. 600 - 2000 kg
steber stranice je širine 80 mm > 80 mm+906 mm+80 mm = skupna zunanja mera = 1066 mm (1166 mm, 1991 mm, 2866 mm, 3166 mm)
Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija paletnih regalov

Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema

Našo skladiščno opremo uporabljajo:

Casco logo
Pomgrad logo
GMT logo
Panorganic logo
Eplas logo
Hella logo
Carthago logo
Farmtech logo
Kvader logo
Vanden logo
Trival logo
Silco logo
Elektro material Lendava logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane