Skladiščni regali KIT

 

S ponujenim skladiščnim sistemom lahko podjetja kar najbolje izkoristijo obstoječi prostor za shranjevanje in tako zmanjšajo letne stroške skladiščenja. Skladiščni regali KIT so samostoječi, enostavno sestavljeni ter močni regali za skladiščenje materialov večjih obremenitev. Namenjeni so za ekonomično in optimalno izkoriščanje prostorov.

Skladiščni regali KIT

Narejeni za profesionalno skladiščenje raznovrstnega blaga saj so izdelani iz najkakovostnejše jeklene pločevine in z najsodobnejšimi tehnološkimi postopki.

Elementi regalov so lakirani s kakovostnimi barvami po barvni karti RAL, ki daje regalom estetski videz in omogoča dolgo življenjsko dobo. Opcijsko so na voljo v izvedbi vročega cinkanja.

Prednost skladiščnih regalov KIT je hitra in enostavna montaža ter demontaža regalov. Enostavno, brez vijačenja, na sistem zatikanja.

slika regalov kit

Velika prilagodljivost

Njihova izdelava je prilagojena posamezni vrsti skladiščenega blaga ter zahtevani nosilnosti. Dimenzije regalov prilagodimo potrebam naročnika. Tako vam višino, globino in dolžino regala izdelamo v skladu z vašimi potrebami oz. prostori, kjer bodo regali postavljeni.

Robustni regali so sestavljeni iz "začetnih" in "nadaljevalnih" regalov. Nosilci polic na regalu se lahko poljubno premikajo po višini v rasterju 60 mm. Možnost sestavljanja regalov v več etažah z vmesnim pohodnim podestom.

Velika nosilnost in varnost

Skladiščne regale KIT odlikuje njihova kakovostna izdelava iz materialov, s katerimi omogočamo varno skladiščenje blaga ter varno delo zaposlenih pri delu v skladišču. 

Nosilnost regalov prilagodimo potrebam naročnika. Ta lahko znaša od 200 do 500 kg na posamezno odlagalno mesto oz. polico.


Regal

različna izvedba odlagalnih polic

DODATNA OPREMA MINI KIT REGALOV

Mini KIT regali zaradi svoje vsestranskosti omogočajo širok spekter uporabe, zato imamo za njih pripravljen velik nabor dodatkov, ki zajema obešala, cenovne profile, premične pregrade in dodatne odlagalne police.

Slika pred tabelo
skladiščni regali dimenzije v mm št. polic odlagalna polica barva
višina stranice_SK 1500, 2000, 2250, 2500 in 3000 mm poljubno iveral ali kov. vložek RAL 7035
globina stranice_SK 400, 500, 600, 700, 800, 900 in 1000 mm poljubno iveral ali kov. vložek RAL 7035
dolžina nosilca_SK 804, 1004 ,1254 in 1404 mm poljubno iveral ali kov. vložek RAL 7035
steber stranice je širine 50 mm > 50 mm+804 mm+50 mm = celotna dolžina regala = 904 mm (1104 mm, 1354 mm, 1504 mm)

Skladiščni regali "KIT" s podestom in stopnicami

Imate visok prostor in bi ga radi maksimalno izkoristili? Če je vaš odgovor DA, potem vam priporočamo skladiščne regale KIT, pri katerih imate možnost montirati pohodne stopnice, nakladalne rampe in med hodniki regalov vmesne platforme oz. pohodne podeste. Skladiščne regale KIT lahko kadar koli nadgradite in jih spremenite v več etažne regale z vmesnimi podesti.

Pohodni podest je lahko izdelan iz T-Fix vezane vodoodporne plošče, zgornja stran plošče ima vtisnjen raster mreže, s čimer dosežemo učinek protizdrsnosti, brezove vezane plošče, OSB plošče, ali iz kovinskih pohodnih rešetk različnih oblik in dimenzij.

Regali kit v podjetju

Plošče za pohodni podest na skladiščnih regalih "KIT"

Ikona za RAL lestvico

Visokokakovostni laki barvne karte RAL

Vsi naši proizvodi, so lakirani z visokokakovostnimi laki po barvni karti RAL, kar jim daje estetski videz in dolgo življenjsko dobo. Kupcem je na voljo izbira celotne palete barvne lestvice RAL.

Referenčna galerija skladiščnih regalov "KIT"

Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema
Skladiščna oprema

Našo skladiščno opremo uporabljajo:

Hella logo
Akrapovič logo
Lek logo
Carthago logo
Castellana logo
Galex logo
Gmt logo
Ino logo
Kema logo
Mycron logo
Pecjak logo
Plastoform blanca logo
Pomgrad logo
Silco logo
Studio Moderna logo
Spar logo
Tomplast logo
Transfelix logo
Triglav logo
Ukc logo
Vanden logo
Viris logo

Pošljite povpraševanje

Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo in več informacij. Z veseljem vam bomo svetovali pri vseh vaših izzivih.

KIT Žižki d.o.o., 2020 avtorske pravice pridržane